Слушайте ни online
listen
Winamp jetAudio
Подкрепете ни
PayPal Gift


Интернет радио Татковина


QR
Реклама
Стефка

Стефка

Най-добрият банкер сред водещите и най-добрият водещ в банковата система на България.
Родена в топлата прегръдка на Пирин планина, в града с най-чистия въздух – Сандански. Обича семейния уют и разбирателство. Дава всичко за работата си и приятелите...

Иван

Иван

Аз съм Иван .
Мога да правя две неща – да говоря или да мълча.
Обикновено ми плащат за едното, обаче не съм разбрал още за кое.
Хората разправят, че съм женен и имам три деца , но аз си викам - вие така си мислите . По ирония на съдбата, откакто веднъж влязох в училище и досега не мога да изляза оттам , защото човек се учи докато е жив, но … е жив и докато се учи ! От 1992 година работя като радиоводещ , рекламен глас и сценарист на рекламни клипове . За мен радио „ Татковина „ е начало на един дълъг път , който ще извървим заедно !

Катя Маринова

Катя Маринова

Жената с Връзка. Потомствен книжар, трансформиран в радио-зомби. Пристрастена към вълшебните български стихове и музика, но и към неустоимото родно кисело зеле на фурна. Радва се на нови приятели и предизвикателства, но не би пропуснала тиха вечер пред камината с книга в ръка. Рисува страстно върху стъкло, пише откровения и трие сълзи всякакви. Наблюдава себе си и света наоколо с любопитство и нестихващо възхищение. Обича любимия си папагал Барон, невероятното си семейство, Родината България и тези, които я носят с гордост в сърцето си, където и да се намират, независимо от обстоятелствата. Обича…!

Албена Пейкова

Албена Пейкова

Аз съм Албена. Радиото е моя любов, страст и надявам се, призвание. Поради тази причина 15 години работих в национална радио верига „Веселина”. За кратко се посветих на телевизията, но не беше същото. След това се роди идеята за Интернет радио „Татковина” и събрахме екип. По образование съм филолог, според звездите – Козирог. Обичам най – много дъщеря си Гергана, семейството и приятелите си. Обичам хубавите книги и пътешествията. Добре дошли в клуба на създателите и приятелите на Интернет радио „Татковина”.

Нели Нанчева

Нели Нанчева

Здравейте приятели. Вече разбрахте..аз съм Нели, от града на тепетата. Започнах да „водя” радио предавания още като дете, а записите от тях са грижливо прибрани в Златния фонд на семейството. Обичам хубавата българска музика, но с удоволствие слушам и класическа. Често си посвирвам на пиано сонатите на Бетовен.Природата ме зарежда с енергия.Прекрасно си почивам във величествената планина, но не се отказвам и от безкрайното море. Бакалавър съм по политология и съм здраво стъпила на земята, затова и продължавам да уча.Като всеки човек и аз си имам слабост-моята сиамка Бета.

Цвети Цолова

Цвети Цолова

Казват, че съм дръзка и разчупена в ефир. Близките ми пък твърдят, че съм весела , но често сменям настроенията си. Искам да Ви дам възможност да ме опознаете и да намерите нещо за себе си в “Цветомузика” и в “Моята България”. Вярвам, че с приятели и работа човек се чувства "достатъчно". Имам нужда от ... истинско кафе и ... ефир! На електронната ми поща: tcvety@tatkovina.eu ще очаквам писмата ви, и..... ще отговарям.

Даниела Драганова

Даниела Драганова

Художник, творящ в сферата на живопистта, графичният и уеб дизайн. Родена е в Пловдив, където завършва художествена гимназия „Цанко Лавренов“, специалност “Живопис”. Завършва специалност “Плакат” в Националната художествена академия в София, където в момента следва магистратура, в същата специалност. Има четири самостоятелни изложби -живопис, от които две в чужбина - една във Флоренция, Италия и една в гр. Бурса, Турция. Участвала, засега, в над 48 изложби и конкурси, печелила редица грамоти и награди.

Мнения
 • България / Интернет радио Татковина

  ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЛЕТЕН ДЕН, СЛУШАТЕЛИ НА ИНТЕРНЕТ РАДИО "ТАТКОВИНА". ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ВЕСЕЛО И НЕ...Още

 • България / Георгиева

  Честита баба Марта ! ❤

 • България / Интернет радио Татковина

  Благодарим ти за хубавите думи, Роман. Заслугата за хубавата музика е благодарение на проф...Още

Кореспонденти днес:
Новини
 • 25.10.2019

  ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДЕНИЦА САЧЕВА ОТКРИ ИЗЛОЖБАТА "ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ НА КИР...Още

 • 24.10.2019

  „Мистерията на българските гласове“ очарова и Скандинавия - Хелзинки, Копенхаген, Стокхолм...Още

 • 24.09.2019

  “Лечебница за носталгия. Струва ми се, че българското училище в Амстердам (Първо българско...Още

 • 21.09.2019

  В навечерието на Независимостта на България , един много специален празник , Българското у...Още

 • 21.09.2019

  УЧИЛИЩНИЯТ ЗВЪНЕЦ ОГЛАСИ ДВОРА НА БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЯ В ИСТАНБУЛ И СЪБРА УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ...Още


Реклама
Creative Rays
Сдружение "Музите

Информационен справочник за българите в Бавария

Партньори и Приятели
Bulgaros.info Виена днес BALKANTO Ltd. is a full service Artist Management, Events Management, Events Marketing & Promotion Company based in Toronto, Ontario, Canada. Порталът на българите в Кипър
Bulgarians in UAE Българите в Австрия Българите в провинция Аликанте ISBI Френско-български форум в. Български Новини Българският портал за Валенсия